English | home | site map | căutare google  
Conservarea biodiversităţii şi dezvoltare comunitară în Transilvania
Biodiversity conservation and community development in Transylvania

Meşteşuguri

Meșteșugurile pot reprezenta o sursă de venit alternativă, fie direct, fie prin ambalarea produselor alimentare tradiționale sau prin demonstrații ca și atracții turistice.

craft basketADEPT a dezvoltat un arsenal întreg de meșteșuguri care au fost incluse în circuitul turistic local. ADEPT susține, de asemenea, integrarea meșteșugurilor locale în ambalajul produselor alimentare locale.

Orange România a ajutat dezvoltarea meșteșugurilor locale prin alegerea produselor Târnava Mare pentru 700 de coșuri cu bunățăți pentru Crăciun, ce vor fi distribuite la angajați și clienți Orange- produsele includ coșurile, ceaiuri, pălincă, gemuri, și miere din zonă.
Expoziţia Patrimoniul în Pericol

Fondul Comunitar ADEPT a susținut o țesătoare de covoare tradiționale pentru expunerea produselor sale la expoziția din toamna anului 2008 din Londra. Expoziția era co-găzduită de un artist și sperăm ca veniturile adunate să sporească cu £1000 fondul destinat înființării Asociației de Țesut Tărnava Mare pentru a promova în continuare acest meșteșug tradițional.

rule


Producerea de cărbune 
 charcoal mking

Cărbunar tradițional, folosind tehnici care nu au supraviețuit în Europa de vest.

Produse locale

ADEPT şi produse locale

Târguri

Meşteşuguri

Turism

blacksmith 
Meșteșugurile pot reprezenta o sursă alternativă de venit.


hinge
 
Sponsorul Oficial - Fundația Orange România