Noutăți

Alteța Sa Regală, Prințul de Wales a vizitat comuna Saschiz

Pe 4 iunie, Alteța Sa Regală, Prințul de Wales a vizitat comuna Saschiz, în drum spre aeroportul din Târgu Mureș, de unde a plecat spre Anglia, după o vizită de săptămână în România.

Detalii...

UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI, CLUJ-NAPOCA, FACULTATEA DE BIOLOGIE ŞI GEOLOGIE, Departamentul de Taxonomie şi Ecologie, organizează masterat în Ecologie Culturală, 4 semestre, la zi.

Acest masterat a fost conceput şi acreditat în 2013, este unic în România, se alătură puţinelor masterate existente în Europa și răspunde unor realităţi, cerinţe şi situaţii specifice, neabordate de alte masterate. Masteratul are un profund caracter interdisciplinar prin tematică, cursanţi şi specialiştii care-l deservesc.

HNVF - Comunicat de presă

High Nature Value Farming: Zonele agricole cu Înaltă valoare Naturală – un răspuns la marile provocări ale comunităților și peisajelor rurale românești

Fundația ADEPT Transilvania, WWF-România și Fundația ProPark au organizat pe 15 martie 2016 o conferință la nivel european pentru a explica modelul agricol care a pus România pe harta Europei ca fiind deținătoarea unora din cele mai întinse terenuri agricole și zone cu Înaltă Valoare Naturală (HNVF – High Nature Value Farmland). Acestea ocupă peste 30% din suprafața agricolă a țării și sunt poli de biodiversitate cum foarte rar se mai găsesc în alte țări, precum și refugii pentru civilizația sătească autentică, și aceasta pe cale de dispariție.

Ediţia a VI a - 21.02.2016

Pe 21 februarie 2016, a avut loc ce-a de-a șasea ediție a Întâlnirii fermierilor și a micilor producători din zona Sighișoara – Târnava Mare, în Sighișoara, eveniment anual ce a numărat în jur de 200 de participanți: fermieri locali, specialiști și organizații care contribuie la păstrarea și dezvoltarea comunităților locale

Invitatie la conferinta Haferland 2015

Săptămâna Haferland 2015. Istoria ne invata!

Fundatia Michael Schmidt te invită să participi la conferința din București in data de 28.05.2015 - ora 14:00, ce va avea loc la restaurantul Lacrimi și Sfinți din București.

Ediția de anul acesta a Săptămânii Haferland stă sub Anul Școlii.
Desfășurat sub sloganul “Istoria ne învață!”, evenimentul își propune să promoveze proiectele fundațiilor si asociațiilor din regiunea Haferland.

mai multe ştiri  1 2 3 4 5 6 7

European prize for Fundația ADEPT Innovative Communication 2013

European prize for Fundația ADEPT farm advisory services 2012

EU Agriculture Commissioner Dacian Ciolos presenting Ben Mehedin with first prize for communicating with farmers under the Best CAP Communication Awards competition.

Ben Mehedin explaining Fundatia ADEPT communication activities to participants at the Awards competition in Brussels, 10 December 2012

For further details, please contact Ben Mehedin at Fundatia ADEPT: ben@fundatia-adept.org, 0752 264580.

Printul Charles in vizita la Saschiz

Visit this link to view photo album © Andreea Bell.
Please contact gavin@fundatia-adept.org for usage rights and high resolution copies

View album
Play slideshow