Echipa noastră

Directors

Cristi Gherghiceanu Manager, coordonarea proiectelor autohtone și administrare financiară
A absolvit Universitatea ‘Gheorghe Barițiu’ din Brașov, cu specializare în IT, economie și contabilitate. Lucrează în domeniul dezvoltării rurale din anul 2000.
Limbi vorbite: Română, Germană și Engleză

Nat Page Biodiversitate și agricultură
Lucrează în România din 1990 și în dezvoltarea organizațiilor non-guvernamentale din 1998.
Limbi vorbite: Engleză și Română

Răzvan Popa

biodiversity and agri-environment, including farmer training/extension. Graduate of Babes-Bolyai University of Cluj, in Ecology, currently engaged in a PhD in protected area management planning. Limbi vorbite: Română, Germană, Engleză

Staff

Dr John Akeroyd:
Key advisor on grasslands and their conservation management, and also leads botanical tours of the project area. He has carried out field research, student teaching and lecturing in many European countries, and has extensive knowledge of the flora of Greece, Balkans and Romania, Poland, Ireland and Britain. He was Member of Flora Europaea Editorial Committee (1988–1998) and is author of numerous scientific and popular publications.

Laura Chirila

Marketing și comunicații. Limbi vorbite: Română, Engleză, Italiană, Franceză

Ben Mehedin
Tourism development, small producers, schools. local community relations.  Limbi vorbite: Română, Engleză

Cornel Stanciu
Responsabil Dezvoltare Turism Regional. Graduate in Law, University of Brasov. Limbi vorbite: Română, Engleză

Diana Schuster-Costea
Responsabil Centru de Informare Turistică. Limbi vorbite: Română, Germană, Engleză

Administratorii britanici

Moritz Fried - lucrează cu New Europe Capital, firmă de consultanță în domeniul managamentului investițiilor, parte a  Reconstruction Capital II, companie listată pe piața bursieră din Londra cu investiții în România, Serbia și Bulgaria.

Nicolae Rațiu -
om de afaceri și filantropist: Președinte al Fundației Rațiu; Trezorier al Centrului Cultural Român din Londra; Administrator al Pro Patrimonio (Fundația Națională a României); Administrator al The Relief Fund for Romania.

Tim Scott Bolton – artist care pictează mai ales peisaje, prin munca lui călătorește peste tot în lume, cu deosebi în India și România, unde aduce cu el în mod regulat un grup de pictori. Conduce, alături de soția sa Tricia, galeria de artă Summerleaze Gallery.

Libby Simon -
is Project Director of the Conservation Foundation (based at the Royal Geographical Society London), developing ideas that can be turned into either community and or environmental projects/initiatives. These projects are funded either by the corporate sector or by DEFRA (Department of Environment etc). Projects include O2 It’s Your Community awards programme. The Foundation’s work with DEFRA involves sustainable development and influencing current behaviour patterns in consumption.

Despre ADEPT

Fundaţia ADEPT

Activități

Echipa noastră

Noutăţi

06.06.2016 Alteța Sa Regală, Prințul de Wales a vizitat comuna Saschiz  Detalii...

21.02.2016 Ediţia a VI a - 21.02.2016  Detalii...

12.12.2013 SMSFF câștigă CAP Communication Awards 2013  Detalii...

Toate titlurile ştirilor

Prince of Wales visit to Saschiz 23 May 2009

Visit this link to view photo album © Andreea Bell.
Please contact gavin@fundatia-adept.org for usage rights and high resolution copies