Română RO  | Engleză EN 

Fundatia ADEPT Transilvania

 

 

Locul 1 la Bruxelles în cadrul concursului Best CAP Communication Awards 2013 - Telling the Story.

Pentru ca multi dintre voi nu aveti timpul necesar sa accesati informatiile si mesajele in mod constant in mediul on-line, am raspuns acestei “probleme” prin stabilirea unui serviciu unicat si GRATUIT de SMS-uri: SMS pentru Fermele Familiale (SMSFF).

Veti fi informati in mod constant prin mesaje SMS pe telefonul vostru mobil potrivit necesitatilor tale.

Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie doar sa completezi formularul de inregistrare accesandu-l prin apasarea butonului de mai jos. In functie de datele si activitatea in care va incadrati dvs.prin completarea formularului, noi va vom transmite intr-un mod regulat stiri si evenimente relevante, schimbari legislative in domeniu, targuri nationale si internationale, seminarii de informare, cursuri, acordare de subventii, notificari despre termenele de lansare si termenele limita pentru depunerea proiectelor de finantare, etc.

Pentru ca Micile Ferme Familiale din Romania au o importana majora in economia nationala, noi venim in sprijinul vostru atunci cand aveti nevoie.

Produceti mancare sanatoasa pentru familia dvs., pentru locuitorii din zona prin distributie directa sau prin pietele, locale si pentru populatia Romaniei.
In plus, produceti bunuri de larg consum importante si aduceti servicii ecosistemului in beneficiul larg al societatii Romanesti.
Politicile Agrare Comune (PAC) respecta valoarea activitatii dvs. si sunt menite sa va sprijine sa va continuati activitatea.
Dar pentru a beneficia de avantajele oferite de PAC, este necesar sa detii informatia potrivita la momentul potrivit si in timp real.

× Închide